Produkter
Inderøysodd
Ekte håndverkstradisjoner fra Inderøy, basert på bygdakokkenes oppskrift fra 1938. Produktet har Geografisk beskyttet betegnelse som Festsodd fra Trøndelag, som garanterer at vårt sodd er produsert etter gammel håndverksmessig tradisjon fra bygdende i Trøndelag.
Supper, kraft og lapskaus
Vi lager supper basert på langtidskokt kraft av storfebein. Krafta krydres med våre hemmelige krydderblandinger og tilsettes kjøtt og grønnsaker fra norske gårder. Perfekt for travle småbarnsfamilier og alle andre som ønsker sunn mat med masse gode næringsstoffer.
Spekemat
Våre spekematprodukter har røtter helt tilbake til 1930-tallet da de første respeptene ble utviklet basert på tradisjonene i området. Nesten 100 år senere er god spekemat fortsatt et håndverk fra valg av råvarer til optimal røyking og modning. Målet er å få fram de gode smakene i kjøttet sammen med utvalgte krydder og urter.
Pølser
Det er en kunst å lage gode pølser. Vi har holdt fast på de gamle tradisjonene og bruker grovkvernet kjøtt av høy kvalitet sammen med krydder og urter. Serien har vunnet en rekke priser i NM for kjøttprodukter opp gjennom årene.
Ferske produkter
Det er noe spesielt med å få nystekte karbonader, kjøttkaker eller kjøttboller. Vi bruker råvarer fra svin og storfe med høy kvalitet og potetmel fra Hoff Sundes i Inderøy for å nevne noe.